Az éghajlatunknak köszönhetően van mikor már egy nyári este is hűvös az őszről, télről nem is beszélve.

Mindannyian tapasztalhattuk már, hogy más elven működő fűtők közvetlen közelükben adják le fűtőteljesítményük nagy részét, azaz kb 1 méteres körzetben érezhetjük a meleget. Általában 2 m magasak ezek a fűtőegységek, ami azt jelenti, hogy ahol a vendégek ülnek, a fűtés nem érezteti  hatását. Az oka pedig nem más, csak egy kis fizikai jelenség, ezek a levegőt fűtik, a meleg levegő pedig, mint tudjuk, felfelé száll....

Szeles időben használhatatlannak bizonyul, mert a felmelegített levegőt is elfújja a szél.  Így hát maradnak a plédek melegítőnek... Hacsak nem találunk valami jobb megoldást. 

És itt említeném meg az olasz gyártmányú infra hősugárzót.

Megjelenése elegáns,egyszerűen kezelhető, költséghatékony, nem igényel karbantartást sem és nem utolsó sorban energiatakarékos infrasugárzó készülékek  ideálisak  kül- és beltéren egyaránt. Mint például gyárak, csarnokok, templomok, lakások, műhelyek , raktárak, edzőtermek, irodaházak, sportlétesítmények, üzlethelyiségek , éttermek kerthelyiségei és egyéb nyitott terek esetében is.

Már bekapcsolás után AZONNAL érezhető a melegség. Az infra sugarak kizárólag az embereket, tárgyakat melegítik, ezért szeles időben is hatékonyan működnek sőt párás esős időben is tökéletesen helyt állnak!

Még az egészségre is pozitív hatással van.

Rendelhető falra szerelhető, állványos és mobil kivitelekben is. És hogy a dohányosokat se felejtsük el, nekik is terveztek egy modellt.

De mi is az az infrafűtés?

Az infrafűtés az infravörös sugárzás kibocsájtásával melegítő fűtőeszközökkel történő fűtést jelenti. Az infravörös hősugárzás sajátos vonása, hogy a levegőt nem melegíti fel, csak a hősugárzást elnyelni képes embereket, állatokat, növényeket és tárgyakat. Éppen úgy, mint a Nap!

Mi az előnye?

Azonnal érezhető hőhatás. Alkalmazható, állandó, lokalizált vagy zónás fűtéshez. Csak akkor és csak ott használjuk, amikor kell! Nincs hatással rá a légmozgás. Energia takarékos. Alkalmazása nem igényel költséges terveztetést, csak áram alá helyezi és már használhatja is!

Hozzon létre weboldalt vagy webáruházat a Mozello segítségével.

Gyorsan, egyszerűen, programozás nélkül.

Visszaélés jelentése Bővebb információ